Wie zijn wij?

Kimura Gym is een nieuwe sportschool in IJmuiden welke is opgericht in november 2018 en staat onder leiding van Bas Wit. Wij specialiseren ons in Ju Jitsu en Self Defence lessen. 

Instructeur 

Bas heeft een hele diverse achtergrond. Hij heeft ervaring met Ju Jitsu, Judo, kickboksen, MMA, aikido en Braziliaans Jiu Jitsu. Hij is al jaren lang leerling bij Mario den Edel en heeft zijn opleiding (Ebo ju jitsu instructeur A) ook dan via de Mario behaald. Hij is nu in het bezit van de 2de dan en zal binnenkort voor de 3de dan examen doen. Door het jaren lang trainen bij Mario den Edel en het trainen in andere disciplines kan een heel gevarieerd programma neergezet worden!

Aangesloten bij de Ebo Academy

Kimura Gym is aangesloten bij de EBO academy. Deze snel groeiende organisatie staat onder leiding staat van Mario de Edel. Mario is meer als 25 jaar lang technisch directeur geweest van de Ju Jitsu International Federation. Tevens is hij jaren lang actief geweest als bondscoach en heeft meerdere Europese en wereldkampioenen opgeleid. In 2018 is Mario beloond met de 10de dan. Hiermee is hij de enige ter wereld!