google3158c59f28332757.htmlErvaringen

Dit vinden mensen van Kimura Gym

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Bas Woning
Het is niet alleen een sport, het is een levensstijl. Op aanraden van een collega heb ik mij laten verleiden tot deze sport, waar vriendschap en sportiviteit centraal staan. Wat mij meteen opviel was hoe fanatiek maar ook behulpzaam je vanaf dag één wordt geholpen. Niet alleen door de docent maar ook door de groep. Jiu Jitsu geeft mij meer alertheid, zelfverzekerdheid en discipline. De handelingen zijn heel gericht op realiteit. Vooral wat maak je normaliter mee in een gevecht (en ik heb er al een paar meegemaakt). Ik zou iedereen deze sport aanraden en zéker deze school!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Scarlet Beaumont
Wat ik goed vind, is dat er een hele goede sfeer hangt. Er is ruimte om fouten te maken en je eigen inbreng te geven. Het is ook gezellig in de les. De mensen willen graag met je samenwerken. Die sfeer maakt het gemakkelijker en leuker om te leren!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Cassandra Akersloot
Zelf had ik al enige ervaring met vechtsport (Judo). Om wat meer uitdaging te krijgen, ben ik gestart met Jiu Jitsu bij Kimura Gym. De lessen zijn erg leuk en Bas kan zijn enthousiasme goed op iedereen overbrengen. De oefeningen zijn goed afgestemd op jou niveau en er worden veel praktijkvoorbeelden gegeven. Hierdoor worden alle oefeningen nog duidelijker en weet je precies wanneer en hoe je deze toe kunt passen.

Bas zijn enthousiasme is aanstekelijk, wat de lessen nog leuker maakt!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Robin Mooij
In de twee jaar dat ik van Bas les heb, heb ik het ontzettend naar mijn zin. Bas is een goede en professionele sensei. Ik heb veel geleerd in de vele aspecten die Jiu Jitsu met zich meebrengt.
Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down